​​DØRENE ÅPNES KL.08:00, KONFERANSEN STARTER KL.08:50 | KOM I GOD TID!

Bekreftede innledere | program 1.november 2017

​Arne Krokan (keyspeaker) er professor ved NTNU der han studerer hva som skjer i overgangen mellom industri- og digitalt nettsamfunn. I høst er han aktuell med boken "Delingsøkonomi : plattformer og flersidige markeder". De siste årene har han gitt ut fire bøker om digitalisering, fra "Smart læring" til "Det friksjonsfrie samfunn" og han har holdt flere hundre foredrag. Professor II i digital økonomi og markedsføring Høyskolen Kristiania. Arne vil snakke om hva vi mennesker bør gjøre når roboter og kunstig intelligens tar alle jobbene. Hva blir igjen av oppgaver og hvilke nye jobber kan vi skape? Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, skrev følgende på sin Instagram-profil 9. januar 2017: «Er det en ting som burde stå på TO DO lista til enhver ledergruppe i 2017, så er det å invitere professor Arne Krokan fra NTNU»Twitter : @arnek​
 
​​Anette Hoff Melkersen (keyspeaker) ​Trebarnsmoren fra Stjørdal har Crohn Morbus, en kronisk betennelsessykdom som har gitt henne utlagt tarm og kostet henne 40 operasjoner. De siste åtte årene har hun blogget om livet sitt som kronisk syk, de siste fem har hun delt bilder fra sykesengen på Instagram. Med oksygenmaske og sykehusskjorten halvt oppkneppet. Bildet som heter «So What» er sterk kost..

 
​Ann Kristin Johansen (keyspeaker) er gründer og daglig leder av Dynamisk Helse AS. Hun er utdannet sykepleier og har 20 års erfaring fra ulike deler av helsevesenet. Helsebakgrunnen sammen med flere år med salg og opplæringsansvar til forsvaret og luftambulansen har skapt et brennende ønske om å forbedre og innovere måter mennesker mottar kunnskap på. I 2012 lanserte hun IOS appen Drops First Aid i Norge og USA med stor suksess. Fundamentert i dette har hun nå utviklet et mobilt opplæringssystem som hun nå jobber med å implementere i helse og omsorgstjenesten. Hun har kjent på gründertilværelsens mangfold over flere år, og deler gjerne sin erfaring med andre ildsjeler. Hun har forøvrig vært prosjektleder i Kvinnovasjon og mentor i Connect. Twitter : ​@Dynamiskhelse
 
​Dora Thorhallsdottir (underholdning) jobber i Relasjonssenteret og som Stand-up komiker. Dora er utdannet lærer (Høgskolen i Agder) og journalist, med bl.a mastergrad i kommunikasjon fra England. Begynte med standup med en gang hun var ferdig med studiene. Etter å ha jobbet som standup komiker på heltid i fire år, fra 2000-2004, ville hun gå en annen retning, og tok familieterapeut-utdanningen ved Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer). Sammen med sin mor, startet Dora Relasjonssenteret AS i 2006. Twitter : @dorathor
 
​Ellen Arnstad er en norsk administrerende direktør, journalist, redaktør og medieleder. Ellen Arnstad kapret jobben som administrerende direktør for det nye messesenteret på Hellerudsletta, X Meeting Point Norway. Hun var sjefredaktør i kjendisbladet Se og Hør fra 2012, og var fram til 2017 konsernredaktør i Aller Media AS. 23. januar 2017 fratrådte hun begge stillingene. Hun vil bl.a snakke om relasjoner.
Twitter : ​@EllenArnstad
 
​Gunn Ovesen (keyspeaker) er tidligere adm.dir for Innovasjon Norge. Snakker om ledelse.  Gunn har jobbet som toppleder i næringslivet i mer enn 30 år og har ledet gjennom store omstillinger både i Norge og i utlandet. Hun vil gi deltakerne konkrete råd om ledelse. 
Twitter : @gunnovesen​


 
Katinka Greve Leiner (keyspeaker) har ledet Ferd Sosiale Entreprenører siden oppstarten i 2009. Hun er også styremedlem i Social Kapitalfornden i København og EVPA i Brussel (Europeisk organisasjon for sosiale investorer). Hun kom til Ferd fra elleve år i Innovasjon Norges ledelse med ansvar for strategi og kommunikasjon og ledet en periode deres entreprenørskapssatsing. Hun har vært jury i TV2s Skaperen, hvor de møtte oppfinnere landet rundt. Hun har vært aktiv politisk og jobbet som politisk rådgiver på Stortinget for Arbeiderpartiets gruppe. Katinka vil snakke om gründere som drives av ønsket om å skape sosial effekt i samfunnet, med eksempler fra Ferds egen portefølje av sosiale entreprenører. Hun kan også finne på å utfordre helt vanlige entreprenører til å tenke seg om og kjenne etter om ikke også de kunne blitt ganske så sosiale…
Twitter : @katinkaleiner​
 
​Lei QU (keyspeaker) jobber som Senior Energy & Environment Advisor hos Innovasjon Norges Beijing-kontor i Kina, hun er også grunnleggeren av Innovasjon Norges globale kvinneinitiativ. Hun ble født i en militær familie og ble uteksaminert fra et militær universitet for sin bachelorgrad i informasjons- og teknologivitenskap, i 2010 ble hun valgt (100 ledere i EU-landene og Kina, hvorav 50 kinesiske ledere er valgt) av EU-kommisjonen til sin MBA-opplæring i tre forskjellige handelshøyskoler i Europa. QU Lei har jobbet i energi- og miljøvernindustrien i nesten 13 år. Hennes opplevelser er for det meste i italienske grupper og EU-Kina regjeringskontorer. Hun snakker kinesisk, engelsk og italiensk.
 
Olaug Svarva (keyspeaker) Investor og viktigheten av egenkapital. ​Ble den 17. februar 2006 utnevnt til adm.direktør i Folketrygdfondet etter Rune Selmar. Hun kom fra stillingen som investeringsdirektør i SpareBank 1 Livsforsikring AS, en stilling hun hadde hatt siden 2004. Utdanning fra Tr.heim Økonomiske Høgskole, bachelor og MBA fra Denver i USA og i voksen alder tok hun utdannelse som autorisert porteføljefovalter ved Norges Handelshøyskole i Bergen. På 1980-tallet jobbet hun for Den norske Creditbank og for Carnegie. 
 
Talina Hansen Skogseth (underholdning) har jobbet som profesjonell skuespiller i 30 år, hovedsakelig som komedienne. Hun har spilt i rundt 100 produksjoner, og jobber med blant andre Nils Vogt, Sturla Berg-Johansen, Tor Erik Gunstrøm og Simon Andersen, for å nevne noen få. I tillegg til teaterscenen, gjør hun stadig oppdrag for firmafester, private sammenkomster, bryllup, seminarer osv, med humoristiske innslag. Hun har hatt sitt hovedvirke i Fredrikstad i mange år, men turnere ofte både Oslo og landet for øvrig med forskjellige produksjoner. Talina gestalter mange type karakterer, særlig har hun gjort seg bemerket som sitt alter ego; stuntpoeten Rut. Rut er en litt forsiktig tye, men hun venter stadig på drømmeprinsen.
 
Tone Lise Forbergskog (keyspeaker) fra Båtsfjord i Finnmark er en ukonvensjonell entreprenør med et stort hjerte. Ikke bare har hun bygget opp sin egen suksessfulle virksomhet, tross mye motstand fra mange hold – hun har tatt aktivt sosialt ansvar på et område få tør nærme seg. Gjennom sitt firma Tone Lise Akademiet AS, Norges eneste godkjente fagskole for negldesign og make-up, har hun hjulpet prostituerte kvinner i over 20 år, de siste 12 gjennom et eget prosjekt for kvinner utsatt for menneskehandel. Nå tar hun sitt engasjement videre ut i verden - og i oktober kom boka med hennes eventyrlige historie.

Foredrag : Dream Big - Take no shit!
Twitter : @ToneLiseLive

​Trine Sandberg (keyspeaker) er en norsk jurist, matblogger og kokebokforfatter. Bloggen Trines Matblogg er en av Norges største matblogger. Hun har gitt ut bøkene Trines Mat, Trines Mat 2 og boka Trine inviterer høsten 2017. Hun ble profesjonell blogger og forfatter på heltid i 2014. Hun har også egen You Tube kanal. Trine Sandberg er bosatt på Lørenskog, er gift og har tre barn. Twitter : @TRINEsMATblogg​

 
Vigdis Jordal er årets konferansier. Vigdis binder innledere og publikum sammen med sin særpregne tilstedeværelse og poetiske formidlingsevne, noe som skaper en ekstra dimensjon på konferansen. «People first» er hennes varemerke både på og utenfor scenen. I tillegg til å ha et levende engasjement, både lokalt og globalt, er hun maratonløper, livsnyter og «ekte globetrotter.» Vigdis er fra Voss, bor i Bærum og har bakgrunn som farmasøyt og markedssjef med erfaring fra sykehusapotek i Israel og jobb i farmasøytisk industri i USA. Hun er også FBI’s videoreporter. Vigdis driver eget firma under navnet HjertebankTwitter : @VJordal

​​Vibeke Holth (keyspeaker) har vært redaktør i Kapital i mange år og har god kompetanse på ledelse. Hele 11 år på rad har hun og Kapital kåret landets 100 mektigste kvinner. Vibeke Holth mener glasstaket er en myte. Men det mangler fortsatt kvinnelige toppledere. Hun vil dele sine erfaringer og fortelle hvordan de jobber med kåringen. 
Twitter : ​@KapitalVibeke
 

underholdning :

​Ingegjerd Bagøien Moe har sin utdannelse fra Statens operahøgskole og Barrat Dues musikkinstitutt. Hun har gjort roller og konserter i både inn og utland. Hun har blant annet gjort hovedrollen i Suor Angelica av Puccini i Spania og hatt solokonserter både i Tsjekkia, Russland, Spania og Marokko. I 2013 kom hun til semifinalen i Jacinto Guerrero internasjonale sangkonkurranse i Madrid. Hun har også hatt flere solokonserter på Den Norske Opera og ballett, hatt konsert i Liechtenstein Palace i Praha, sunget rollen som Moren i «Piken med svovelstikkene» av August Enna, rollen som Suor Angelica i Gamle Aker kirke og Mimi i «La Boheme» under Oslo Operafestival.

Ingegjerd har vært solist med Romerike Symfoniorkester ved flere anledninger, vært solist med Prague Summer Nights Festival Orchestra på The Estates Theatre i Praha, sunget på radiooverført gudsjeneste på NRK Radio, hatt solokonsert ved Ringsakeroperaen og Opera Trøndelag, og solokonsert under både Oslo Griegfestival, Oslo Operafestival, Sørumfestivalen, Olavsfestdagene, Inderøy Festival, Oslo Sacred Music Festival og Kirsten Flagstad Festival.

Hun har også sunget tittelrollen i «La finta giardiniera» av Mozart på scene 2 på Den Norske Opera og Ballett, vært solist med Oslo Symfoniorkester og sunget sopransoloen i Requiem av Fauré og i Stabat Mater av Pergolesi.

På Statens Operahøgskole har hun sunget følgende roller:  Blanche i «Karmelittsøstrene» av Francis Poulenc, tittelrollen i «Madama Butterfly» av Puccini,  Mimi i «La Boheme» av Puccini, tittelrollen i «Suor Angelica» og Sicle i L’Ormindo av Francesco Cavalli. I Juni 2016 sang hun den kvinnelige hovedrollen i forestillingen «Opera i kirken» under Vestfoldfestspillene, og i oktober sang hun rollen som Nedda i forestillingn «Sjalusi» under Tromsø Operafestival. I november 2016 sang hun rollen som Cio-Cio-San i atten forestillinger i en versjon av Madama Butterfly for barn på Den Norske Opera og Ballett.
 
​Berit Bagøien Moe har sin utdannelse som pianist fra Trøndelag Musikkonservatorium og Østlandets Musikkonservatorum. Berit har over 40 år som utøver i ulike sammenhenger, bak seg. Hun har medvirket ved festivaler som Mozarthaven Musikkfestival i Sandefjord, hatt årlige operakonserter i Trondheim, med solister fra Den Norske Opera. Hun var også repetitør og pianist i musikkteaterselskapet Opera Mobile ved diverse prosjekter og forestillinger. Berit har spilt inn flere radiokonserter og på TV, sammen med sangere. I 15 år reiste hun med flere ulike produksjoner for Rikskonsertene og hadde ca. 400 konserter på institusjoner, skoler og offentlige konserter.

Hun har medvirket ved konserter i regi av Steinvikholm musikkteater og kirkekonserter under Olsok - feiringen på Stiklestad. Hun har også spilt flere operakonserter blant annet i Sandefjord kirke og Ringsakeroperaen. Berit Bagøien Moe har også 17 år med ledererfaring, som rektor for ulike kulturskoler.
Berit er grunnlegger, leder og pianist i den multikulturelle musikkgruppen Ellayali. De har medvirket blant annet ved Oslo Operafestival, Eras-festivalen, Oslo Griegfestival , Oslo Sacred Music Festival, Olavsfestdagene og spilte for over tusen mennesker i ørkenen i Sør-Marokko desember 2011.
Miriam og flamenco
​Prisutdeling
​Twitter : FBIconference2017  #FBIConference
​​- Vi oppfordrer folk til å ha gyldig billett FØR du ankommer konferansen.
- Kjøp av konferansebillett over skranke samme dag kreves et adm.gebyr kr.75,-